Головна Новини Суспільство події На захисників "Азовсталі" окупанти вперше скинули фосфорні бомби (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На захисників "Азовсталі" окупанти вперше скинули фосфорні бомби (ВІДЕО)

Опубліковано відео події

15 травня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

На захисників "Азовсталі" окупанти вперше скинули фосфорні бомби (ВІДЕО)

Азовсталь. Фото - скріншот із відео

На завод "Азовсталь" у Маріуполі було скинуто фосфорні або запальні бомби. Такий вид зброї окупантами у Маріуполі було застосовано вперше. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За інформацією джерела, на цей момент точно не відомо, чи це були фосфорні або запальні бомби. В той самий час самі окупанти твердять, що застосували запальні снаряди 9М22С з термітними шарами.

Петро Андрющенко зазначає, що температура горіння близько 2-2,5 тис. градусів за Цельсієм. Зупинити вогонь практично неможливо.

"Пекло зійшов на землю. В Азовсталь. Неймовірно як тримаються наші Захисники. Ми всі в безоплатному боргу у них", — написав у своєму Telegram-каналі Андрющенко.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував про те, що яка ситуація на фронті в Україні станом на 15 травня, 81 день війни. У Генштабі повідомили, на яких напрямках ворог зупинився і не проводить наступальних дій, а на яких перегрупування військ для можливих спроб наступу.

Портал "Коментарі" писав про те, що Олександр Лукашенко раптом вирішив поділитися думкою про дії українських військових під час відбиття російської агресії. Своїми висловлюваннями він здивував свій генералітет, розхваливши ЗСУ. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" повідомляло читачів про те, що, оскільки маленької переможної війни не вийшло — у Кремлі хочуть повторити "кримський сценарій" 2014-го року. Навіщо Путіну СРСР-2 і чим це закінчиться на думку експертів, читайте у матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини