Головна Новини Суспільство події Евакуація бійців з "Азовсталі": Верещук закликала не перебільшувати вплив світових лідерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація бійців з "Азовсталі": Верещук закликала не перебільшувати вплив світових лідерів

Ірина Верещук розповіла, що переговори дуже складні

13 травня 2022, 21:40 comments1069
Поділіться публікацією:
Очільниця Міністерства з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук розповіла про евакуацію українських захисників з "Азовсталі". За її словами, наразі тривають дуже складні переговори з ворогом. Про це вона написала у соціальних мережах.
Ірина Верещук зазначила, що крім азовців, на території заводу знаходяться нацгвардійці, прикордонники, бійці СБУ, поліцейські та тероборона.
"Серце країни зараз – це Азовсталь. Крім азовців, там наші ЗСУ, нацгвардійці, прикордонники, бійці СБУ, поліцейські та тероборона. Поділяю тривогу та хвилювання близьких за долю захисників фортеці. Війна – це кров і сльози. На війні чудес не буває. Є суворі реалії. Тому працює тільки тверезий та прагматичний підхід",- зазначила Верещук.
Також вона закликала не перебільшувати вплив світових лідерів. Адже нині тривають дуже складні перемовини з ворогом, а результат може не задовольнити усіх.
"Нам не варто перебільшувати вплив світових лідерів. Бо, якби цей вплив був належним, не було б війни. Є наказ Президента – зробити все можливе та неможливе, щоб витягнути наших звідти. Команда працює. Перемовини з ворогом дуже складні. Результат може не задовольнити всіх. Але наше завдання витягнути наших хлопців. Усіх. Живими",- наголосила міністерка.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україна домовляється про евакуацію важкопоранених захисників з "Азовсталі". Наша країна  в цей час проводить  перемовини про евакуацію  38 важкопоранених захисників з  підприємства "Азовсталь". Про це повідомляє віце-прем'єр-міністерка — міністерка з питань реінтеграції окупованих територій нашої країни Ірина Верещук у Telegram.
 

Евакуація бійців з "Азовсталі": Верещук закликала не перебільшувати вплив світових лідерів

Верещук повідомила, що переговори тривають (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини