Головна Новини Суспільство події Україна домовляється про евакуацію важкопоранених захисників з "Азовсталі": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна домовляється про евакуацію важкопоранених захисників з "Азовсталі": що відомо

Зараз немає перемовин про обмін 500 або 600 людей, про що повідомляють деякі ЗМІ, каже Верещук

12 травня 2022, 21:14
Поділіться публікацією:

Наша країна  в цей час проводить  перемовини про евакуацію  38 важкопоранених захисників з  підприємства "Азовсталь". Про це повідомляє віце-прем'єр-міністерка — міністерка з питань реінтеграції окупованих територій нашої країни Ірина Верещук у Telegram.

Україна домовляється про евакуацію важкопоранених захисників з "Азовсталі": що відомо

В Маріуполі залишається багато поранених українських військових (фото з відкритих джерел)

Посадовиця  зазначає, що  виконуючи  доручення Володимира Зеленського  "ми ведемо дуже складні перемовини щодо евакуації важкопоранених бійців з Азовсталі в обмін на полонених росіян".

Ірина Верещук стверджує,  що публічні  коментарі, з якими виступають  деякі політики, журналісти  та громадські  діячі, висловлюючи свої думки про зміст перемовин,  дезінформують та дезорієнтують співвітчизників. Крім цього, вони завдають шкоди самому  процесу перемовин.

За її словами, перемовини ведуться тільки про 38 важкопоранених (лежачих) бійців.

"Працюємо покроково. Обміняємо 38 важких, потім будемо рухатись далі. Зараз немає перемовин про обмін 500 або 600 людей, про що повідомляють деякі ЗМІ"- повідомила посадовиця.

Представниця уряду  наголошує  на тому, що не потрібно "не пускатися в нереальні міркування та заяви — тільки реалістичність і тверезість думок та дій дасть результат".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували, що з "Азовсталі" евакуйовані всі жінки, діти та люди похилого вікуІз заводу "Азовсталь", що знаходиться в блокадному Маріуполі, було виконано евакуацію жінок і дітей. Про це повідомила міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook. Так, згідно з повідомленням Ірини Верещук, на заводі "Азовсталь" більше не знаходяться жінки, діти та люди похилого віку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини