Головна Новини Суспільство Війна з Росією Неспокійні ніч та ранок: на Дніпропетровщині після "прильотів" рятувальники шукають під завалами людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Неспокійні ніч та ранок: на Дніпропетровщині після "прильотів" рятувальники шукають під завалами людей

Рятувальники під завалами шукають людей

27 травня 2022, 09:37 comments1602
Поділіться публікацією:

Російські окупанти 27 травня знову завдали кількох ударів по Дніпропетровській області, є серйозні руйнування, під завалами шукають людей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram написав голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.         

Неспокійні ніч та ранок: на Дніпропетровщині після "прильотів" рятувальники шукають під завалами людей

Ракетні удари. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Дніпропетровщини зазначив, що ніч та ранок в області видалися дуже тривожними. Декілька ворожих ракет прилетіли в область. Валентин Резніченко не став повідомляти чому саме потрапив агресор, але зазначив, що руйнування інфраструктури в регіоні дуже великі. Наразі рятувальники намагаються оперативно розбирати завали, завдання оперативно – знайти людей, які опинилися під руйнуваннями.

Читайте на порталі "Коментарі" — останнім часом речники Кремля все частіше озвучують тези про те, що Росія готова сісти за стіл переговорів з Україною, щоб війна припинилася якнайшвидше. Так, глава МЗС Росії Сергій Лавров зазначив в інтерв'ю одному із пропагандистських ЗМІ, що спочатку президент Зеленський заявив про готовність піти на переговори з Путіним. А тепер виставляє такі умови цих переговорів, що їх вважають несерйозними. Зокрема президент України вимагає, щоб російські війська були відведені на ті позиції, які вони займали 23 лютого, ще до повномасштабного вторгнення в Україну.                                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – у МВС пояснили, навіщо білоруський диктатор Олександр Лукашенко раптом вирішив провести "навчання" на кордоні з Волинню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини