Головна Новини Суспільство Наука та освіта Співробітниця української антарктичної експедиції публікує кумедні пости про пінгвінів, які живуть у природі
commentss НОВИНИ Всі новини

Співробітниця української антарктичної експедиції публікує кумедні пости про пінгвінів, які живуть у природі

Самі пінгвіни, а також манера розповіді авторки постів не може не викликати посмішки

6 листопада 2020, 16:28
Поділіться публікацією:

Співробітниця Української антарктичної станції "Академік Вернадський", провідний інженер-дослідник у Радіоастрономічному інституті Національної Академії Наук України Ганна Соїна, знаходячись на полюсі, на своїй сторінці у Facebook публікує кумедні пости щодо повадок одних з небагатьох жителів Антарктиди – пінгвінів. Поведінка птахів не може не викликати посмішку. Ось один з прикладів нахабної поведінки пінгвіна – він краде камінці, з яких збудовано гніздо сусіда. За словами Ганни, чим більше камінців, тим заможніший господар гнізда.

Співробітниця української антарктичної експедиції публікує кумедні пости про пінгвінів, які живуть у природі

"Вчора після вечері забігла до великого будівництва. На відео, взагалі-то, злочинні дії, бо один дуже хитрий господар краде камінці з гнізд сусідів. Втім, якщо відвернеться він, в нього теж гніздо швиденько розберуть. Знімала вчора ввечері, хотіла сьогодні перезняти, але погода "не льотна"", — пише Ганна.


Раніше портал "Коментарі" писав про те, що 14 вересня на острові Галіндез, що в Антарктиці, де розташована українська наукова станція "Академік Вернадський" сталася радісна подія —  народилося перше у 2020 році тюленя Уедделла. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини