Головна Новини Суспільство Наука та освіта Шмигаль розповів, коли в Україні розпочнеться навчальний рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, коли в Україні розпочнеться навчальний рік

Першого вересня в Україні почнеться нормальний навчальний рік

9 серпня 2020, 10:32 comments1293
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що нормальний навчальний рік в українських школах розпочнеться першого вересня. Про це він заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Шмигаль розповів, коли в Україні розпочнеться навчальний рік

"Навчальний рік в Україні стартує першого вересня. Нормальний навчальний рік, до якого всі звикли. Я розумію, що це дуже важливо для українського населення, тому хочу раз і назавжди закрити це питання. Зараз зустрічається багато маніпуляцій і спекуляцій на цю тему. Кажуть, ніби діти вчитимуться вдома, не буде потрібного рівня соціалізації. Але це не так. до нас надходить безліч прохань, зокрема, вимагають хоч першокласників пустити школи, для нормального навчального процесу, щоб вони побачили, що таке школа і як там все відбувається. Я вас запевняю: усі підуть в школу з першого вересня ", — заявив Шмигаль.

Також прем'єр-міністр повідомив, які обмеження будуть в "червоних" зонах карантину.

"У" червоних "зонах, звичайно, буде введена тимчасова карантин. Але таке траплялося і раніше, під час епідемії грипу, наприклад. Можливо, якийсь час доведеться попрацювати дистанційно, проте головний пріоритет — класичний навчальний процес", — підсумував Шмигаль.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Денис Шмигаль запланував зустрічі з мерами міст, щоб обговорити карантинні обмеження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини