Головна Новини Суспільство Наука та освіта Як знизити стрес в 2 рази: вчені назвали ідеальний спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як знизити стрес в 2 рази: вчені назвали ідеальний спосіб

Вчені запропонували простий і ефективний спосіб

28 вересня 2020, 19:20
Поділіться публікацією:

У сучасному світі існує безліч факторів, які провокують стрес і нервову напругу і не піддаватися їм буває дуже складно. Британські вчені в ході експерименту знайшли спосіб, який допоможе людям швидко та ефективно позбавлятися від негативу. Про це повідомляє видання East Mojo.

Як знизити стрес в 2 рази: вчені назвали ідеальний спосіб

Взяти участь в дослідженні погодилося 19 студентів, з них 4 зізналися, що регулярно відчувають стрес на роботі, а 15 добровольців прийшли на експеримент за півтори години до здачі іспиту. Всім учасникам включили відео з квокками — маленькими тваринами, яких називають найщасливішими у світі. Під час перегляду відеороликів у добровольців перевіряли показники тиску, серцевих скорочень і рівень тривожності.

Доктор Андреа Атлі розповів, що по завершенню експерименту, учасники відчували себе набагато спокійніше. Рівень тривожності у деяких осіб знизився на 35-50% і це за півгодини перегляду. Один з добровольців настільки розслабився, що ледь не заснув.

Експерти кажуть, що перегляд відео з милими звірками позитивно діє на здоров'я і корисний для психологічного стану людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які незвичайні методи допомагають зняти стрес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини