Головна Новини Суспільство Наука та освіта Як боротися з різкими змінами клімату на планеті: вчені знайшли спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як боротися з різкими змінами клімату на планеті: вчені знайшли спосіб

Вони придумали план, але поки не готові приступити до його реалізації

26 листопада 2020, 19:44
Поділіться публікацією:

У деяких наукових фільмах експерти розповідають про те, що вчені намагаються затемнити Сонце, щоб поверхня нашої планети трохи охолола. Але, як виявилося, ця ідея потребує ще багато допрацювань, тому що є не зовсім ефективною.

Як боротися з різкими змінами клімату на планеті: вчені знайшли спосіб

Як боротися з різкими змінами клімату на планеті. Фото: unsplash

Так, кейптаунські дослідники заявили про те, що мають намір удосконалити цю ідею і реалізувати її в найближчому майбутньому. Вони планують запустити в повітряну оболонку земної кулі світловідбиваючі частинки. Вони посприяють тому, щоб на Землю потрапляло набагато менше сонячних променів. І якщо ідея виявиться вдалою, то це може врятувати людство від посухи.

Вчені також впевнені в тому, що за допомогою цього методу вийде уповільнити процес глобального потепління. Але вони зізнаються, що ця ідея хоч і здається непоганою, її потрібно допрацьовувати, так як вона ще знаходиться тільки на початковому етапі розробки.

Варто зазначити, що коли фахівці будуть готові приступити до реалізації даного плану, то на це повинні дати свій дозвіл абсолютно всі країни. Через що може з'явитися ще одна проблема: адже одні будуть за, а інші проти.

Як повідомляло видання "Коментарі", як змінювалося життя на Землі протягом 20 років. NASA опублікувало унікальне відео, яке всього за кілька хвилин зможе нам продемонструвати, як змінювалося життя на планеті протягом 20 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини