Головна Новини Суспільство медицина Кількість хворих на коронавірус перевищила 50 млн
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість хворих на коронавірус перевищила 50 млн

Найбільше випадків зараження виявлено в США

8 листопада 2020, 20:20
Поділіться публікацією:

За даними Університету Джона Хопкінса, у світі коронавірусом заразилися понад 50 млн людей, чверть з яких підхопили вірус за останні 30 днів. Нагадаємо, університет отримує дані безпосередньо від медичних установ країн світу, використовуючи також інформацію зі ЗМІ. 1,2 млн людей померли від Сovid-19, майже 33 млн одужали.

Кількість хворих на коронавірус перевищила 50 млн

Фото: newscity

Всесвітня організація охорони здоров'я повідомляє про 49,5 млн випадків інфікування. Найбільше випадків зараження виявлено в США (9,8 млн), Індії (8,5 млн), Бразилії (5,6 млн), Росії (1,76 млн) і Франції (1,7 млн). У США від вірусу померло понад 230 тисяч хворих, відзначено в доповіді вчених. У звіті університету сказано, що Європа випереджає Латинську Америку за кількістю підтверджених випадків зараження коронавірусом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Всесвітня організація охорони здоров'я закликає людство зайнятися підготовкою до нової пандемії. Відзначено, що потрібно віддати пріоритет поліпшенню підготовки до надзвичайних ситуацій, а також забезпеченню зарплатами медичних працівників.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини