Головна Новини Суспільство події Впали просто з неба: в Китаї на голови перехожих посипалися гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Впали просто з неба: в Китаї на голови перехожих посипалися гроші

Гроші з неба в буквальному сенсі цього слова

4 листопада 2020, 18:40
Поділіться публікацією:

Так, виявляється в сучасному світі буває навіть таке: в одному з китайських міст на голову перехожим посипалися гроші. Люди не могли зрозуміти, що відбувається, але коли побачили безліч купюр, які літали в повітрі, то почали швидко їх збирати.

Впали просто з неба: в Китаї на голови перехожих посипалися гроші

В Китаї на голови перехожих посипалися гроші. Фото: unsplash

Головним героєм цієї ситуації став місцевий житель, який живе в багатоповерхівці на 30 поверсі. Співробітники поліції вирішили з'ясувати, навіщо ж чоловік став це робити. І вони дізналися необхідну інформацію: він був під дією наркотиків, тому не до кінця усвідомлював те, що робить.

Поліція затримала порушника, щоб детально з'ясувати всі подробиці ситуації, що сталася.

Нагадаємо, за переїзд в італійське село людям готові заплатити 50 тисяч доларів. Влада Санто-Стефано готовіа заплатити 50 тисяч доларів тій людині, яка погодиться переїхати в італійське село. Вони повідомляють про те, що новий житель села буде отримувати по 8 тисяч євро протягом 3 років. І підступу в цьому ніякого немає. Вся справа в тому, що на даний момент там живе всього 115 людей, і більшість з них старше 65 років. Проте, до тих, хто наважиться на таку пропозицію, теж є певні вимоги. У програмі можуть взяти участь італійці у віці від 18 до 40 років, жителі країн-членів ЄС або ж іноземці з довгостроковим видом на проживання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини