Головна Новини Суспільство події В Україні оголосили штормове попередження через сильні дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили штормове попередження через сильні дощі

Рівень води в річках західних регіонів країни може перевищити небезпечну позначку

11 липня 2020, 09:31 comments1778
Поділіться публікацією:

У більшості західних областей України сьогодні, 11 липня очікуються сильні дощі з градом і шквалами 15-20 м/с. Синоптики кажуть, що очікується І рівень небезпеки, жовтий. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

В Україні оголосили штормове попередження через сильні дощі

У неділю,12 липня сильні дощі з грозами пройдуть у Карпатах, а на Закарпатті очікується сильний дощ – II рівень небезпеки, помаранчевий.

Також у найближчі кілька днів на р. Прип'ять у створі поста Річиця рівень води може перевищити небезпечну позначку і затопити сільськогосподарські ділянки, господарські споруди, присадибні ділянки у деяких прирічкових населених пунктах Ратневського району Волинської області. Синоптики повідомляють, що рівень води може підніматися на 1-3 см за добу.

Раніше "Коментарі" писали, що в жарку погоду багато людей намагаються вгамувати спрагу за допомогою холодного пива. І не завжди можуть контролювати кількість випитого. Лікар психіатр-нарколог Олексій Казанцев зазначив, що холодне пиво не допомагає освіжитися в повній мірі. Воно лише на короткий час втамовує спрагу, приводячи організм до ще більшого зневоднення. Алкоголь у спеку підвищує артеріальний тиск, навантажуючи ще більше судини і серце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини