Головна Новини Суспільство події Погода в Україні 24 серпня: синоптики розповіли, кому чекати грозу, а кому - сонце (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні 24 серпня: синоптики розповіли, кому чекати грозу, а кому - сонце (карта)

У Гідрометцентрі прогнозують, що цей тиждень серпня буде по-справжньому літнім

24 серпня 2020, 05:30 comments1288
Поділіться публікацією:

Сьогодні частина України опиниться під куполом циклону. Як повідомили в Гідрометцентрі країни, в Києві, а також північних і західних областях 24 серпня будуть бушувати грози і дощ (дивись карту).

Погода в Україні 24 серпня: синоптики розповіли, кому чекати грозу, а кому - сонце (карта)

Так, згідно з прогнозом погоди, в усіх регіонах сьогодні буде тепло. Але найспекотніше — до +31-го — буде в Сімферополі, Херсоні, Миколаєві, Дніпрі, Кропивницькому, Донецьку та Харкові. На градус нижче сьогодні в Полтаві, Черкасах, Запоріжжі та Луганську. У всіх перерахованих вище обласних центрах сьогодні буде сонячно.

У Гідрометцентрі прогнозують, що цей тиждень серпня буде по-справжньому літнім. На заході буде, в основному, до +25-ти, а ось в центрі, на сході і півдні стовпчики термометрів будуть увесь тиждень показувати до +30-ти.

Погода в Україні 24 серпня: синоптики розповіли, кому чекати грозу, а кому - сонце (карта) - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини