Головна Новини Суспільство події Jerry Heil та Alyona Alyona вирушили на Євробачення 2024: як проводжали артисток
commentss НОВИНИ Всі новини

Jerry Heil та Alyona Alyona вирушили на Євробачення 2024: як проводжали артисток

Співачок провождали журналісти та прихильники на столичному вокзалі

26 квітня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:








За трохи більше ніж тиждень до початку одного з найяскравіших музичних конкурсів Європи – Євробачення 2024 – українська делегація вирушила до шведського містечка Мальме, де цього року відбудеться змагання.

Jerry Heil та Alyona Alyona вирушили на Євробачення 2024: як проводжали артисток

Jerry Heil та alyona alyona вирушили на "Євробачення-2024"

Українських співачок Jerry Heil та Alyona Alyona проводжали зі столичного вокзалу не тільки журналісти, а й численні фанати. Особлива деталь, яка вразила всіх присутніх – на табло перону з'явилася назва рейсу "Євробачення – Експрес", символізуючи їхній музичний шлях до зірок.

Обидві співачки поділились емоціями зі своїми прихильниками. Alyona Alyona зауважила на своїй сторінці в Instagram: 

"Неймовірні відчуття усвідомлювати, що вся Україна вболіває за тебе та підтримує тебе. Дуже любимо вас та обіцяємо представити Україну найкращим чином. Побачимося та почуємося з вами вже 7 травня у першому півфіналі". Ці слова супроводжувалися відеозаписом емоційної проводи на вокзалі.

Перед від'їздом Jerry Heil та Alyona Alyona заспівали свою конкурсну пісню, чим ще більше підняли настрій своїм прихильникам, які також мали змогу зробити пам'ятні фото з артистками, оздоблені прапором України.

Це Євробачення обіцяє бути особливим для України, адже підтримка від усієї країни відчувається як ніколи. Сила музики, що об'єднує народи, в цей раз звучатиме з уст Jerry Heil та Alyona Alyona, що робить кожного українця частиною цієї великої музичної події.


Нагадаємо, що українські шанувальники Євробачення вже вкотре готуються вболівати за своїх улюбленців, а букмекери віддають перевагу артистам з України, прогнозуючи їм вихід у фінал з майже 100% вірогідністю. Перший півфінал, запланований на 7 травня в шведському місті Мальме, обіцяє стати захоплюючим шоу для глядачів.

"Коментарі" писали, що, Alyona Alyona & Jerry Heil, готуються вийти на головну сцену європейської музичної арени. Згідно з останніми повідомленнями від Суспільного Євробачення, цей дует має виступити під п'ятим номером під час першого півфіналу Євробачення 2024 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини