Головна Новини Суспільство події Під яким номером виступатимуть Alyona Alyona & Jerry Heil на Євробаченні 2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Під яким номером виступатимуть Alyona Alyona & Jerry Heil на Євробаченні 2024

Співачки впевнені, що цифра принесе їм удачу

27 березня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:








Alyona Alyona & Jerry Heil, готуються вийти на головну сцену європейської музичної арени. Згідно з останніми повідомленнями від Суспільного Євробачення, цей дует має виступити під п'ятим номером під час першого півфіналу Євробачення 2024. 

Під яким номером виступатимуть Alyona Alyona & Jerry Heil на Євробаченні 2024

Під яким номером виступлять alyona alyona та Jerry Heil на Євробаченні

За словами організаторами конкурсу, розклад виступів був уважно продуманий і оголошений заздалегідь, щоб кожен учасник мав змогу підготуватися до свого номера з усією серйозністю та відповідальністю. Реперка Alyona Alyona поділилася своїми враженнями щодо жеребкування, зазначивши, що номер п'ять для неї є щасливим. Її оптимізм і віра в успіх виступу надихають не лише фанатів, але й ширшу аудиторію, яка з нетерпінням очікує на їх виступ.

"Для мене 5 — це щасливе число. Я люблю цифру 5. Дай Бог, щоб все було супер-пупер і класно! Ми в це щиро віримо", — радісно сказала реперка Аlyona Аlyona.

Jerry Heil також не приховує ентузіазму від результатів жеребкування. Закликаючи голосувати за них.

"Тепер ви знаєте! 7 травня голосуйте за номер 5 в першому півфіналі "Євробачення-2024", — сказала вона. 


Євробачення 2024, що пройде 7, 9 та 11 травня. Участь у цьому конкурсі — це завжди велика честь та відповідальність для кожного виконавця, адже це не лише можливість представити свою країну на міжнародній арені, але й унікальний шанс заявити про себе як про талановитого артиста.

Зазначимо, що станом на останні оновлення, на вершині букмекерських рейтингів розміщується Хорватія зі співаком Baby Lasagna, чия композиція "Rim Tim Tagi Dim" вражає своєю оригінальністю та мелодійністю. Пісня вже встигла завоювати серця слухачів та критиків, що відобразилося в її лідируючих позиціях у прогнозах на перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини