Головна Новини Суспільство події Євробачення-2024: Хорватія очолює букмекерські рейтинги
commentss НОВИНИ Всі новини

Євробачення-2024: Хорватія очолює букмекерські рейтинги

Україна залишається в лідерах

19 березня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:








У травні цього року відбудеться найочікуваніший пісенний фестиваль Європи — Євробачення-2024, який знову об'єднає мільйони глядачів по всьому світу. З наближенням визначної дати, країни-учасниці завершують відбір своїх представників, в той час як букмекерські контори активно оновлюють свої прогнози щодо потенційних переможців.

Євробачення-2024: Хорватія очолює букмекерські рейтинги

Хто переможе на Євробаченні 2024 Букмекери?

Станом на останні оновлення, на вершині букмекерських рейтингів розміщується Хорватія зі співаком Baby Lasagna, чия композиція "Rim Tim Tagi Dim" вражає своєю оригінальністю та мелодійністю. Пісня вже встигла завоювати серця слухачів та критиків, що відобразилося в її лідируючих позиціях у прогнозах на перемогу.


Досі лідером рейтингів була Україна, яка цього року представлена дуетом alyona alyona & Jerry Heil з треком "Teresa & Maria". Їхня композиція, що поєднує сучасні музичні тренди з унікальною культурною ідентичністю, здобула підтримку 14% букмекерів, розташувавшись на другому місці.


Третє місце у прогнозах належить Італії, яку представлятиме Angelina Mango з піснею "La noia". Її шанси на перемогу оцінюються в 10%, що вказує на високу конкуренцію серед учасників та різноманітність музичних жанрів, представлених цього року.


На четвертому місці, з імовірністю перемоги в 9%, знаходиться Швейцарія з представником Nemo та його треком "The Code". А замкнули п'ятірку лідерів Нідерланди, де Joost Klein із піснею "Europapa" має 7% шансів на перемогу за даними букмекерів.

Нагадаємо, що організатори Євробачення-2024 внесли значні зміни до правил конкурсу, що, безсумнівно, вплине на його перебіг. Відтепер представники країн "Великої п'ятірки" зобов'язані виступати у півфіналах, а голосування у фіналі розпочнеться відразу після виступу першого учасника. Крім того, глядачі з країн, що не беруть участь в конкурсі, також отримають можливість висловити свої симпатії, голосуючи за улюбленців. Ці зміни покликані зробити Євробачення ще більш інклюзивним та захопливим для широкої аудиторії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини