Головна Новини Суспільство події Коли й де в Україні чекати дощу і снігу: прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли й де в Україні чекати дощу і снігу: прогноз синоптика

Синоптик попередила, в яких регіонах України зміниться погода в ці вихідні

12 листопада 2020, 14:12
Поділіться публікацією:

У прийдешні вихідні, 14 і 15 листопада, у північних областях України може змінитися погода: очікується дощ і навіть мокрий сніг. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Коли й де в Україні чекати дощу і снігу: прогноз синоптика

За прогнозом синоптика, у більшості регіонах України завтра, 13 листопада, не слід очікувати опадів. Періодично ймовірні тумани, які можуть погіршати видимість до 100-400 метрів. Похолодання не відступатиме. Так, температура повітря найближчої ночі дійде від 3 градусів морозу до 4 градусів тепла. Трохи тепліше буде на півдні країни — до 6 градусів тепла. Вдень у п'ятницю очікується 3-8 градусів тепла, тоді як на Закарпатті й у південній частині – до 10 градусів тепла.

Однак у суботу та неділю на Півночі України з'являться невеликі опади у вигляді дощу і, можливо, мокрого снігу. Але на решті території України, зазначила Діденко, істотних опадів не очікується.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", синоптик попередила українців про одне з найкрасивіших метеорологічних явищ. Відомо, коли його можна побачити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини