Головна Новини Суспільство події ЗМІ: до Харкова доставили тіло одного з найвідоміших кримінальних авторитетів в Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: до Харкова доставили тіло одного з найвідоміших кримінальних авторитетів в Україні (ВІДЕО)

Вадим Казарцев помер кілька днів тому в Німеччині від раку

12 жовтня 2020, 23:22 comments3924
Поділіться публікацією:

У понеділок, 12 жовтня, до Харкова доставили тіло відомого кримінального авторитета Вадима Казарцева на прізвисько "Князь". Про це повідомляє анонімний телеграм-канал "Труха. Харків".

ЗМІ: до Харкова доставили тіло одного з найвідоміших кримінальних авторитетів в Україні (ВІДЕО)

За даними джерела, ввечері в Харкові приземлився комфортабельний літак Embraer Legacy, на якому і привезли "Князя". Відомо, що останнім часом він перебував у Німеччині, де лікувався від онкології, але так і не зміг побороти недугу. У той же час ніхто точно не може назвати дату, коли саме помер Казарцев.

Відомо, що похорон відбудеться у вівторок, 13 жовтня, в Харкові.

Банді "Князя" в різний час інкримінували розбої, викрадення людей та інші тяжкі злочини, вчинені на території України та інших держав.


Як раніше повідомляли "Коментарі", в Миколаєві було скоєно напад на кримінального авторитета "Мультика".

У поліції не виключають, що в "Мультика" могли стріляти з помсти або в зв'язку з перерозподілом кримінальних сфер впливу в регіоні. Крім того, його могли "замовити" через бізнес, неповернених боргів або на ґрунті неприязних відносин. Поки в поліції відпрацьовують всі ці версії, жодна з яких не є основною. За замах на умисне вбивство винним загрожує до 15 років в'язниці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини