Головна Новини Суспільство події В Уряді розказали, чи буде завтра скасовано карантин вихідного дня
commentss НОВИНИ Всі новини

В Уряді розказали, чи буде завтра скасовано карантин вихідного дня

Питання розглядатимуть завтра, 17 листопада

16 листопада 2020, 20:10 comments1330
Поділіться публікацією:

Уряд виконає вимогу Верховної Ради, якщо народні обранці вирішать, що карантин вихідного дня потрібно скасувати. Про це заявив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов. Також він додав, що завтра, 17 листопада, Кабінет міністрів України намагатиметься довести необхідність повного локдауну на вихідні, а надалі в залежності від того, яке рішення буде прийнято Верховною Радою, воно буде реалізовано Урядом в рамках, передбачених законодавством. 

В Уряді розказали, чи буде завтра скасовано карантин вихідного дня

Нагадаємо, з 14 листопада Кабінет Міністрів України заборонив працювати розважальним центрам, закладам громадського харчування, спортивним клубам, непродуктовим магазинам, торгово-розважальним комплексам. Уряд також забороняє проводити культурні заходи у вихідні дні. Кабмін дозволив працювати аптекам, АЗС, окремим супермаркетам, фінзакладам для населення. Карантин вихідного дня буде продовжений до кінця осені.

Вже на цих вихідних  через порушення карантинних обмежень вихідного дня були закриті 1,5 тисячі закладів торгівлі, десятки спортивних залів і нічних клубів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини