Головна Новини Суспільство події В Україні зміниться погода: синоптик зробила попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зміниться погода: синоптик зробила попередження

Синоптик розповіла, в яких регіонах України прогнозується сніг і дощі

22 грудня 2020, 11:47 comments1159
Поділіться публікацією:

В Україну йде зміна повітряних мас, очікується сніг і дощ. Про це йдеться у прогнозі погоди синоптика Наталки Діденко в її Telegram-каналі.

В Україні зміниться погода: синоптик зробила попередження

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що атмосферні фронти циклонів Грета 1 та Грета 2 принесуть в Україні вже завтра, 23 грудня, сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та дощ — залежно від градусів.

Опади найбільш ймовірні у західних, північних областях, частині півдня та центру України.

Однак до східної частини, а також до Дніпропетровщини, Полтавщини, Запоріжжя та Криму, фронти не дійдуть: ці регіони залишатимуться під впливом східного антициклону, тому істотних опадів не очікується.

Температура повітря у середу буде різною. Так, на заході очікується завтра вдень 3-7 градусів тепла, у східних областях ще морозно, впродовж дня найхолодніше, 1-4 градуси морозу (вночі на сході до 5-9 градусів морозу).

У більшості областей України, зазначила синоптик, протягом дня середи потепліє від 2 градусі морозу до 2 градусів тепла.

Крім того, прогнозується поривчастий вітер!

"Погода ускладнюється через діяльність атмосферних фронтів, проте не забуваємо, що з початком астрономічної зими все ж день потроху починає збільшуватися", — йдеться у повідомленні синоптика Наталки Діденко.

Нагадаємо, сьогодні, 22 грудня, Україна опинилася під впливом різних атмосферних фронтів. Частину країни накрили дощі з мокрим снігом. А на сході вночі були сильні морози.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", впродовж 22-23 грудня в Україні очікується короткочасне похолодання. Такий прогноз зробила синоптик. Крім того, за прогнозом, в другій половині поточного тижня побільшає опадів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини