Головна Новини Суспільство події Якою буде погода в Україні 22 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде погода в Україні 22 грудня

22 грудня Україна опиниться під впливом різних атмосферних фронтів. Частина країни накриють дощі з мокрим снігом. А на сході вночі посиляться морози

22 грудня 2020, 06:50
Поділіться публікацією:

У вівторок, 22 грудня, на сході України різко похолоднішає — до -10 ° С.

Якою буде погода в Україні 22 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У Луганській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях синоптики прогнозують сніг, в південних регіонах можливий мокрий сніг.

Водночас в більшості західних областей (Волинська, Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька й особливо Закарпатська) буде йти дощ.

Температура повітря на заході від 0 до 5 ° С вдень і до -3 ° С вночі, на сході вдень -3 ...- 5 ° С, вночі похолодає до -10 ° С, на півночі вдень -2 ...- 4 ° С, вночі до -9 ° С.

На решті території денна температура коливатиметься від -1 до 1 ° С, вночі -1 ...- 3 ° С, в центральних регіонах — до -5 ° С. Вітер змінних напрямків, 5-10 м / с.

У Криму у вівторок прогнозують вночі мокрий сніг, вдень — сніг з дощем. Температура коливатиметься від -1 ° С вночі до 2 ° С вдень.

У Києві 22 грудня опади не очікуються, вдень 0 ...- 2 ° С, вночі температура знизиться до -4 ° С.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те що погода в Україні з 21 грудня почне ставати все більш холодною. Пік морозів зі значеннями до -14 градусів очікується на католицьке Різдво, 25 грудня. На заході країни опадів не очікується, температура повітря вдень -1 ... +5 градусів. У східних областях пройде сніг, вдень стовпчики термометрів опустяться до -4 градусів. У центральному регіоні переважно без опадів, тільки в Полтавській області можливе випадання снігу. Денна температура повітря -3 ... 1. У південному регіоні опадів не очікується, максимальна температура повітря вдень 1 градус. На півночі країни в Чернігівській і Сумській очікується сніг. Температура повітря вдень -3 ... 1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини