Головна Новини Суспільство події У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео)

Невідомі люди почали рвати плакати учасників мирної акції

23 січня 2021, 18:40 comments1171
Поділіться публікацією:








У Києві було зірвано мирну акцію на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального. Мітинг розпочався біля посольства Російської Федерації, проте згодом прийшли невідомі люди, які почали агресивно себе поводити. Про це повідомляє видання Цензор.Нет.

У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео)

У Києві відбулася акція на підтримку Олексія Навального. Фото: 24 канал

Люди представилися "патріотично налаштованими громадянами". Проте згодом вони почали палити та виривати з рук плакати та пояснювати мітингувальникам, що ті безрезультатно тут стоять. Невідомі пояснили свою точку зору, за якою Навальний такий же "імперець" як і Володимир Путін. Тому немає причин захищати та відстоювати його свободу та права.

У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео) - фото 2
У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео) - фото 3
У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео) - фото 4
У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео) - фото 5
У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео) - фото 6
У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео) - фото 7
У Києві зірвали акцію на підтримку Навального (Фото, Відео) - фото 8

Між двома таборами виникла сутичка, яку оперативно усунула поліція. Після конфлікту мітингувальники та противники Олексія Навального розійшлися.


Нагадаємо, що зараз у Росії відбуваються масові акції протесту в підтримку кремлівського опозиціонера Олексія Навального, який був отруєний хімічною зброєю на території РФ.

Правоохоронці затримали більше сотні протестувальників, серед яких журналісти друкованих видань та телебачення. Також на мітингу в Москві була затримана й жінка Олексія Навального - Юлія. Її силовики відвезли до відділку поліції.

Відзначається, що правоохоронці, які затримали Юлію Навальну поводилися протиправно. Вони навіть не представилися на прохання мітингувальників. Окрім того, затримання пройшло без написання протоколу.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що влада Росії хоче заборонити соціальну мережу TikTok аби уникнути подальших збурень молоді та акцій протесту, які обговорюються в соцмережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

23 січня 2021, 21:05

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини