Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 15 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 15 грудня

15 грудня відзначається день пророка Авакума. Наші предки в цей день спостерігали таку закономірність: якщо в середині грудня багато снігу, буде багатий урожай трав улітку

15 грудня 2020, 06:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, в східних областях пройде мокрий сніг, на дорогах країни продовжує сильна ожеледь.

Прогноз погоди на 15 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє gismeteo.ua, бажано на вулицю виходити тільки в разі потреби. Існує великий ризик отримати травму через падіння. Вітер північний, північно-західний, 4-9 м/с. У північних і центральних областях вночі прогнозується мінусова температура, вдень температура повітря складе +1 ... + 2 ° С.

На заході температура повітря вночі становитиме -3 ... 0 ° С, вдень стовпчики термометрів будуть варіюватися в межах + 2 ... + 5 ° С. Як повідомляє український синоптик Наталія Діденко, водіям зараз непереливки, бо ожеледиця підстерігає на дорозі, а туман знижує видимість. Крім того, в східній частині вночі очікується до -2 ... -1 ° С, вдень температура повітря підніметься до 0 ... + 2 ° С.

На півдні країни вночі прогнозується -1 ... + 1 ° С, вдень повітря прогріється до +2 ... + 4 ° С.

Відзначимо 15 грудня відзначається день пророка Авакума. Наші предки в цей день спостерігали таку закономірність: якщо в середині грудня багато снігу, буде багатий урожай трав улітку. Подальшу погоду в старовину 15 грудня визначали по ялинці: якщо її сухі гілки згинаються — значить бути хуртовини, а якщо вирівнюються — чекай ясної погоди. Якщо ж у цей день іде дощ, то буде він йти ще 40 днів і тиждень.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 4 грудня, в столиці очікуються змішані крижані опади. Температура повітря вдень прогріється до 0 градусів, а вночі стовпчик термометра опуститься до -1 градуса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://sinoptik.de
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини