Головна Новини Суспільство події На вулиці Києва вивели нацгвардійців з автоматами
commentss НОВИНИ Всі новини

На вулиці Києва вивели нацгвардійців з автоматами

Про підозрілі знахідки на вулицях і в місцях скупчення людей мешканців столиці просять негайно повідомляти в поліцію

22 липня 2020, 12:38 comments1226
Поділіться публікацією:

Після вибуху біля метро "Мінська" на вулиці Києва вирішили вивести більше правоохоронців. Патрулювати місто поліцейським будуть допомагати озброєні нацгвардійці. Про це йдеться в повідомленні пресслужби столичної поліції.

На вулиці Києва вивели нацгвардійців з автоматами

Фото: Facebook/Поліція Києва

Більше патрулів з'явиться, насамперед, у місцях масового скупчення людей. Це зупинки громадського транспорту, ринки, а також станції метрополітену та майданчики навколо них.

У поліції закликають бути максимально пильними й самих громадян. Про будь-який підозрілий предмет краще відразу повідомити правоохоронців.

"Слід розповісти про знахідку максимально детально. Торкатися потенційно небезпечних і підозрілих предметів категорично заборонено. Точно так само, як і розглядати їх або самостійно розгортати. Важливо зберігати спокій і не панікувати", — закликають у столичній поліції.

За таким же алгоритмом слід діяти, якщо побачиш на вулиці підозрілу людину.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що вибухівку, яку виявили біля метро "Мінська", правоохоронці знешкодили. Ніхто не постраждав. Про замінування ринку біля станції метрополітену повідомив невідомий незадовго після того, як у Луцьку терорист захопив автобус із заручниками



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини