Головна Новини Суспільство події Захоплення автобуса у Луцьку: у МВС пояснили, чому спецназ прибув вже після затримання злочинця
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення автобуса у Луцьку: у МВС пояснили, чому спецназ прибув вже після затримання злочинця

Це був акт "психічного придушення злочинця"

22 липня 2020, 11:35 comments1323
Поділіться публікацією:

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко поділився деталями затримання Максима Плохого в Луцьку. Про це він розповів в інтерв'ю "1 1".

Захоплення автобуса у Луцьку: у МВС пояснили, чому спецназ прибув вже після затримання злочинця

Зокрема, Геращенко пояснив, чому спецназ почав діяти вже після того, як терорист хвилину стояв біля автобуса і чекав поліції.

"Методика проведення спецоперацій, як ви розумієте, має свої особливості. Наприклад, ми не були точно впевнені, що він буде робити далі: підривати гранату, або здійснювати інші дії, які можуть зашкодити заручникам. Ми ж не бачили, що там у нього було під одягом, скільки зброї Плохий там ховав. Тому ми прийняли рішення про психологічний тиск на злочинця. Для цього зробили кілька пострілів, використали інші шумові ефекти, і його психіка піддалася. Тому Плохий не зробив нічого поганого", — повідомив Геращенко.

Як раніше писали "Коментарі", заручники луцького терориста розповіли про єдину вимогу Максима Плохого. Заручники Максима Плохого розповіли про захоплення автобуса і поведінку злочинця під час теракту. У сюжеті журналіста Андрія Гнатюка заручники кажуть, що після події почувають себе задовільно, і що Плохий ставився до них добре.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини