Головна Новини Суспільство події "Спектакль" з БТР і гранатою: у Мережі з'явилося відео затримання терориста Максима Плохого
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спектакль" з БТР і гранатою: у Мережі з'явилося відео затримання терориста Максима Плохого

Ефектному затриманню терориста в Луцьку передувало те, що Плохой вийшов з автобуса без зброї і протягом пари хвилин розводив руками

22 липня 2020, 09:11 comments9158
Поділіться публікацією:

В Мережу виклали відео затримання Максима Плохого (Кривоша), який вчора вранці захопив автобус в Луцьку з 13 заручниками. Цікаво, що ефектному затриманню терориста передувало те, що Плохой вийшов з автобуса без зброї та протягом кількох хвилин розводив руками.

"Спектакль" з БТР і гранатою: у Мережі з'явилося відео затримання терориста Максима Плохого

Згідно з записом, до Кривоша через 1,5-2 хвилини підійшли двоє поліцейських з наручниками та медик. Його відвели в сторону і вивели всіх заручників. І вже після цього бачимо ефектне затримання: під'їжджає БТР, відбувається вибух світло-шумової гранати.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що відразу після того, як захоплений автобус в Луцьку взяли штурмом, а підозрюваного затримали, президент Володимир Зеленський розповів, про що насправді говорив з терористом.

Спецоперація зі звільнення заручників тривала весь день. У закритому автобусі з озброєним злочинцем люди провели близько 12 годин — без їжі й води. Всього в салоні, крім загарбника, було 13 людей. Серед вимог, які висував терорист, були й вимоги до Володимира Зеленського. Після наради з силовиками, президент вирішив поговорити з нападником телефоном особисто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини