Головна Новини Суспільство події Кому з політиків найбільше довіряють українці - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому з політиків найбільше довіряють українці - опитування

Опитування показало, кому і наскільки з політиків довіряє український народ

30 грудня 2020, 11:52
Поділіться публікацією:

Частина жителів України чесно відповіла на питання про те, до кого з політиків у них найбільше довіри. Всього в списку їх було 23. Завдання людей полягало в тому, щоб розставити їх послідовно, виходячи з рівня довіри до кожного.

Кому з політиків найбільше довіряють українці - опитування

ФОТО: З відкритих джерел

Дане опитування проводилося Київським міжнародним інститутом соціології в період з 17 до 23 грудня на території 85 населених пунктів країни. У Луганській та Донецькій областях опис проводився лише на території, яку контролює українська влада. Всього опитано було 1200 людей. Кожен респондент старше 18 років.

Так, виходячи з відповідей, найбільше українці довіряють на сьогодні чинному президенту Володимиру Зеленському. За результатами опитування він зміг набрати 32,8%. Однак тих, хто йому не довіряє, виявилося 59,6%. Другий за рівнем довіри у людей — це Віталій Кличко. 31,8% опитаних зазначили, що довіряють йому, а 54,3% не довіряють зовсім. Третю позицію зайняв Дмитро Разумков. Довіру до нього висловили 29,2% людей, а недовіру - 36,5%. На 4 місці Юрій Бойко з результатом 25,8% довіри та 50,9% недовіри. П'яте місце зайняв Володимир Гройсман. Йому на сьогодні довіряє 25,4% українців, а не довіряє — 62,2%.

Підбиваючи підсумки опитування можна побачити, що політиком, якому довіряють найбільше, виявився Володимир Зеленський. А той, до якого в українців довіри найменше — Юлія Тимошенко. Її результат - 78,1% недовіри людей в країні.

Кому з політиків найбільше довіряють українці - опитування - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, кого за результатами проведеного опитування українці вважають політиком і невдахою 2020 року, а також про те, чи вважають на сьогодні українці себе щасливими людьми або ж навпаки.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини