Головна Новини Суспільство події Forbes назвав 100 найбільш високооплачуваних світових зірок
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав 100 найбільш високооплачуваних світових зірок

Першу сходинку рейтингу посіла модель Кайлі Дженнер

20 грудня 2020, 11:38
Поділіться публікацією:

Одне з найавторитетніших видань Forbes склало список найбільш оплачуваних світових знаменитостей.

Forbes назвав 100 найбільш високооплачуваних світових зірок

ФОТО: З відкритих джерел

Рейтинг очолила модель, бізнес-вумен і блогер Кайлі Дженнер. Вона опинилася на першому місці зі значним відривом від інших зірок. Завдяки продажу половини акцій косметичної компанії Kylie Cosmetics, вона заробила 590 мільйонів доларів. До слова, Кайлі стала єдиною жінкою, яка потрапила в топ-10 найбільш оплачуваних селебріті.

На другому місці опинився американський репер та музичний продюсер Каньє Вест. Рекламний контракт з фірмою Adidas приніс знаменитості 170 мільйонів доларів.

Почесне третє місце в списку посів швейцарський знаменитий тенісист Роджер Федерер зі 106 мільйонами доларів.

У топ-10 найбільш оплачуваних знаменитостей також потрапили: португальський футбольний гравець Ювентуса Кріштіану Роналду (105 млн доларів), аргентинський футболіст Барселони Ліонель Мессі (104 млн доларів), американський актор Тайлер Перрі (97 млн доларів), гравець футбольного клубу ПСЖ Неймар (95 , 5 млн доларів), американський радіо і телеведучий Говард Стерн (90 млн доларів), баскетболіст Леброн Джеймс (88,2 млн доларів) та актор Дуейн "Скала" Джонсон (87,5 млн доларів).

Нагадаємо, що раніше видання Forbes назвало найбільш впливових жінок світу. Серед них — представниці 30 країн і чотирьох поколінь, десять керівниць держав, 38 генеральних директрис компаній і п'ять артисток.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, журнал Time оголосив "Людину року". В цьому році в номінації перемогли дві людини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини