Головна Новини Суспільство Кримінал У Києві підірвали відділення банку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві підірвали відділення банку

Вибух був дуже слабким і пошкодив тільки двері і приміщення банку

24 грудня 2020, 09:35 comments1826
Поділіться публікацією:

Невідомий чоловік вирішив отримати дохід у незвичайний спосіб — він мав намір підірвати банкомат. Інцидент стався в Києві, на вулиці Градинська, в ніч на 24 грудня.

У Києві підірвали відділення банку

На місці події працює слідча група

Спроба пограбування виявилася невдалою — вибух виявився недостатньо сильним і заповітні касети з купюрами так і залишилися недоступними. Від вибуху постраждало приміщення банку. Вибуховою хвилею також зашкодило скло автомобіля SsangYong, припаркованого неподалік.

Камери спостереження показали слабкий вибух, після якого зловмисні втік з місця злочину.

На місце прибули вибухотехнічна служба і співробітники слідчого управління поліції. Слідчо-оперативна група встановлює всі обставини інциденту.

Відзначається, що злочинець навряд чи мав високу "кваліфікацію" і серйозно готувався до пограбування — за кілька годин до спроби заволодіти грошима в відділенні банку провели інкасацію терміналів.

Як повідомляв портал "Коментарі", у зв'язку з відсутністю заробітку на карантині та зростаючим безробіттям в Україні почали підривати банкомати. У ніч на середу, 15 квітня, в приміщенні магазину по вул. Покотила, 7 в Голосіївському районі Києва пролунав вибух. Як передають користувачі в соціальних мережах, зловмисники підірвали банкомат "Приватбанку". Поки в поліції не коментують подробиці події. Відомо лише, що   на місці працювали слідчі і оперативники. Нещодавно аналогічний злочин відбулося в Харкові, де двоє чоловіків підірвали банкомат, викрали понад мільйон гривень і зникли на велосипедах. Втім, затримати їх вдалося за гарячими слідами: викрадачами виявилися 26-річний уродженець Запоріжжя, колишній поліцейський, і 44-річний харків'янин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тут

24 грудня 2020, 23:37

а че, я поддерживаю...не хер звонить со своей конченной картой голд...после каждого такого звонка появляется аналогичное желание

Роман

24 грудня 2020, 20:30

По началу - банкоматы, а далее - Гоп-Стоп в переулках и на неосвещённых улицах и дворах


Новини