Головна Новини Суспільство події Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами

Чиї життя забрав рік, що минає

10 грудня 2020, 15:58 comments1080
Поділіться публікацією:

2020 рік приніс світу, як перемоги, так і розчарування ... Пішли з життя легендарні спортсмени, артисти, політики і музиканти. Давайте згадаємо, хто із знаменитостей покинув нас в році, що минає, і чим вони запам'яталися світу.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами

ФОТО: З відкритих джерел

Кобі Брайант

26 сiчня У Каліфорнії загинув 41-річний легендарний професійний баскетболіст Кобі Брайант. П'ятиразовий чемпіон НБА загинув в результаті аварії гелікоптера в Калабасасі. Відразу ж стало відомо про те, що разом з ним летіла його 13-річна дочка Джанна, яка теж загинула. Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 2

Михайло Кокшенов

Відомий радянський актор помер 5 червня у віці 83 років. У 2017 році актор переніс інсульт, а останні пів року він перебував в реабілітаційному центрі під Москвою. За свою блискучу акторську кар'єру, Кокшенов зіграв понад 100 ролей.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 3

Борис Клюєв

1 вересня на 77-му році життя пішов з життя актор, який полюбився всім роллю Миколи Петровича в серіалі "Вороніни". Відомо, що у 2018 році Клюєву діагностували онкологічне захворювання, з яким він боровся протягом двох років.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 4

Кендзо Такада

Всесвітньо відомий японський модельєр і дизайнер, засновник бренду Kenzo помер 4 жовтня в віці 81 року. Життя знаменитості забрало коронавірусне захворювання.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 5

Шон Коннері

Популярний британський актор, який прославився завдяки ролі "Джеймса Бонда". Відомого артиста не стало 31 жовтня у віці 90 років, він помер від пневмонії і захворювань серця.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 6

Михайло Жванецький

6 листопада на 87- му році життя помер відомий гуморист Михайло Жванецький. За місяць до смерті сатирик оголосив про припинення публічних виступів. Серце Жванецького зупинилося через вік і хвороб.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 7

Армен Джигарханян

Народний артист СРСР помер на 86-му році життя 14 листопада через вікові хвороби. У квітні 2018 Джигарханян пережив інфаркт і був госпіталізований в одну з московських клінік, де деякий час перебував в комі.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 8

Дієго Марадона

Легендарний аргентинський футболіст, тренер збірної Аргентини Дієго Марадона помер у віці 60 років від набряку легенів, який спровокувала гостра серцева недостатність.

Втрати 2020 року: кого із знаменитостей більше немає з нами - фото 9



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини