Головна Новини Суспільство події На балконі багатоповерхівки в Дніпрі виявили понад 500 кажанів (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

На балконі багатоповерхівки в Дніпрі виявили понад 500 кажанів (фото)

Надзвичайники вилучили тварин і відправили в реабілітаційний центр

21 грудня 2020, 10:24
Поділіться публікацією:

Дивну знахідку виявили в своїй квартирі мешканці міста Дніпро. Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про те, що надзвичайники міста вилучили з балкона одного з багатоповерхових будинків понад 500 кажанів.

На балконі багатоповерхівки в Дніпрі виявили понад 500 кажанів (фото)

ФОТО: З відкритих джерел

Жителі квартири звернулися в службу зі скаргами на шум, що доноситься з балкона, — під обшивкою для утеплення були чутні звуки кажанів. Демонтувавши обшивку, надзвичайники виявили понад півтисячі тварин і помістили їх в картонні коробки, щоб ті мали можливість дихати. За даними відомства, зараз кажани в безпеці, їх доправили до реабілітаційного центру для рукокрилих Feldman Ecopark, який знаходиться в місті Харків.

На балконі багатоповерхівки в Дніпрі виявили понад 500 кажанів (фото) - фото 2

На балконі багатоповерхівки в Дніпрі виявили понад 500 кажанів (фото) - фото 3

На балконі багатоповерхівки в Дніпрі виявили понад 500 кажанів (фото) - фото 4

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що жінка з Китаю поселила у своєму будинку майже 1 500 різних тварин. Ця історія почалася ще 20 років тому. Тоді жінка взяла додому бездомного щеня і дала йому кличку Венцзін. На той момент Вень ще зовсім не думала про те, що стане регулярно допомагати вуличним тваринам. Але вже на сьогодні в її будинку проживає 1300 собак, а також 100 котів і чотири коні.

Також "Коментарі" писали, що в Китаї у кажанів знайшли нові види коронавірусу. За словами китайських вчених, відкриття було зроблено на південному заході Китаю. Крім того, вірусологи звертають увагу, що схожі штами Sars-CoV-2 були виявлені у тварин і за межами Китаю, зокрема, в країнах Південної Азії. За їх словами, вірус адаптувався спочатку в організмі представників ряду рукокрилих. Наступним в ланцюзі поширення Sars-CoV-2 міг стати панголін.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини