Головна Новини Суспільство медицина Вакцина не вирішить проблему з карантином - Ентоні Фаучі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакцина не вирішить проблему з карантином - Ентоні Фаучі

За прогнозами експерт з США про карантин можна буде забути не раніше третього-четвертого кварталу наступного року

20 листопада 2020, 11:35
Поділіться публікацією:

Директор Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучі заявив, що навіть попри вакцинацію, людям потрібно буде продовжувати носити захисні маски та дотримуватися дистанції. Дану інформацію розмістили УНН з посиланням на The New York Times.

Вакцина не вирішить проблему з карантином - Ентоні Фаучі

Фото: РБК

“Я вважаю, що навіть при наявності вакцини деякі заходи щодо захисту здоров’я населення залишаться в силі ще на відчутний проміжок часу”, — наголосив експерт.

Ентоні Фаучі додав, що зняти маски та забути про карантин у світі зможуть не раніше третього-четвертого кварталу наступного року.

Інфекціоніст також дивується людям, які досі не вважають коронавірус серйозною загрозою людству та не дотримуються соціальної дистанції та карантинних норм.

Нагадуємо, що Джо Байден планує ввести обов’язкове носіння масок в Америці, оскільки, за прогнозами експертів, з настанням зими різко збільшиться кількість хворих на COVID-19.

Також сайт “Коментарі” повідомляє, що в Україні планують ввести жорсткий карантин. Кабінет міністрів України має намір запровадити повний локдаун вже в грудні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини