Головна Новини Суспільство неймовірно Весела операція з порятунку з бляшаного полону 4-річного малюка
commentss НОВИНИ Всі новини

Весела операція з порятунку з бляшаного полону 4-річного малюка

Не залишайте маленьких дітей на самоті. Навіть у відсутності небезпечних предметів вони можуть створити умови для виклику рятувальників

28 вересня 2020, 20:21
Поділіться публікацією:

Курйозний випадок стався днями в одному з міст Австралії — Мельбурні. 4-річний малюк примудрився застрягти в банці з-під популярних льодяників "Chupa Chups". Про тонкощі рятувальної операції розповів австралійський сайт news.com.au.

Весела операція з порятунку з бляшаного полону 4-річного малюка

Фото: Facebook Sheree Caruso

Розпочатий день не віщував нічого поганого для матері 4-річного карапуза Шері Карузо. Ранок був спокійним, жінка нагодувала сина сніданком і залишила його грати в кімнаті, попутно займаючись домашніми справами. Вона навіть не звернула увагу на підозрілу тишу, яка встановилася в будинку. Потім житло оголосив голосний плач дитини. Виявилося, що малюк виліз у велику бляшанку з-під льодяників і застряг. Спочатку жінка спробувала врятувати з бляшаного полону сина самостійно, але всі її спроби завершилися невдачею. Вона набрала номер служби порятунку, але видно, через стрес її пояснення були такими невиразними, що оператор вирішив перестрахуватися і надіслав на допомогу команду пожежників, поліцейських, і парамедиків.

Курйозна ситуація розсмішила всіх правоохоронців. Жінка розповідає, що вони ледве стримували сміх, витягуючи дитину з бляшанки. На щастя, порятунок малюка закінчився благополучно. Малюк був, звичайно, засмучений і збентежений, але швидко заспокоївся. Зате матір має запас кумедних фото, які буде показувати дівчатам сина в майбутньому!

Весела операція з порятунку з бляшаного полону 4-річного малюка - фото 2

Весела операція з порятунку з бляшаного полону 4-річного малюка - фото 3


Раніше "Коментарі" писали про те, як 50 тис літрів вина в Іспанії просто вилилося з цистерни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини