Головна Новини Суспільство права людини Суд оштрафував голову Фонду гарантування вкладів за ненадання даних адвокату
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд оштрафував голову Фонду гарантування вкладів за ненадання даних адвокату

Як зазначено в постанові суду, директор Фонду Світлана Рекрут не надала відповідь на адвокатський запит

25 червня 2020, 13:10
Поділіться публікацією:

Шевченківський районний суд Києва оштрафував голову Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Світлану Рекрут за ненадання інформації на підставі адвокатського запиту. Про це повідомив сам потерпілий – адвокат Сергій Осика, посилаючись на відповідну постанову в реєстрі судових рішень.

Суд оштрафував голову Фонду гарантування вкладів за ненадання даних адвокату

"Розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в порушення п. 1 ч. 1 ст. 20 і ч. 2 ст. 24 Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" не надав повної інформації на адвокатський запит Осики С. В. від 04.03.2020 №3941, який діяв в інтересах Особи_3", — йдеться в постанові.

Відзначається, що цими діями Світлана Рекрут здійснила адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 5 ст. 2123 КУпАП.

"Розпорядника Фонду піддати адміністративному стягненню за ч. 5 ст. 2123 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 425 (чотириста двадцять п'ять) грн. Стягнути з розпорядника Фонду судовий збір на користь держави в розмірі 0,2 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб становить 420 (чотириста двадцять) грн 40 коп.", — сказано в постанові Шевченківського райсуду Києва.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Володимир Зеленський не прибув до суду за заявою мера Черкас Анатолія Бондаренка, так як не був повідомлений про дату засідання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини