Головна Новини Суспільство події Залякати екс-міністра Супрун намагався Куфтирєв, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Залякати екс-міністра Супрун намагався Куфтирєв, - ЗМІ

У людині, яка хотіла налякати Супрун, впізнали голову комітету "Ліги юристів України" Павла Куфтирєва, - ЗМІ

26 червня 2020, 11:55 comments1449
Поділіться публікацією:

До спроб залякати екс-міністра охорони здоров'я Уляну Супрун може бути причетним голова комітету всеукраїнської ГО "Ліга юристів України" Павло Куфтирєв. Про це повідомляє сайт "vesti.ua".

Залякати екс-міністра Супрун намагався Куфтирєв, - ЗМІ

Про те, що її хочуть залякати, Уляна Супрун заявила кілька днів тому.

"Сьогодні ввечері біля мого будинку невідомий чоловік вкрай зухвало намагався мене сфотографувати, пхаючи телефон мені обличчя. Він вів себе дуже нахабно, ніби хотів мене злякати", — написала екс-міністр 23 червня у себе в Facebook.

За її словами, після цього чоловік побіг і сховався у машину. Супрун також опублікувала фото авто, в салоні якого знаходився чоловік, який намагався її залякати.

Пізніше активісти впізнали цей автомобіль. Він належить депутату від ОПЗЖ Суто Мамояну. Mercedes-Benz G 63 AMG внесений у декларацію Мамояна за 2019 рік, повідомив активіст і виконавчий директор організації ARC.ua Станіслав Грещішин.

Незабаром вдалося роздивитися і обличчя людини, яка перебувала за кермом машини. Це голова комітету громадської організації "Ліга юристів України" Павло Куфтирєв, — впевнені активісти. Вони припускають, що саме Куфтирєв доручив своєму охоронцеві підійти і налякати Супрун, а коли їх почали фотографувати він забрав свого підопічного і поїхав.

Залякати екс-міністра Супрун намагався Куфтирєв, - ЗМІ - фото 2
Залякати екс-міністра Супрун намагався Куфтирєв, - ЗМІ - фото 3

Зазначимо, що Куфтрев неодноразово ставав героєм журналістських розслідувань, зокрема, тих, де йшлося про спроби рейдерських захоплень. ЗМІ також пов'язували його з групою "Приват" і Михайлом Кіпперманом.

Раніше "Коментарі" розповідали, кого вважає винним у спробі її залякати сама Уляна Супрун.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини