Головна Новини Суспільство події Узбережжя Кирилівки заполонили медузи - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Узбережжя Кирилівки заполонили медузи - ВІДЕО

Туристи в Кирилівці скаржаться на величезних медуз і велику кількість морських бліх

21 липня 2020, 12:57 comments1927
Поділіться публікацією:








Поки одні країни через карантин відмовляються відкривати кордони для українських туристів, а інші підвищують ціни на пляжний відпочинок, альтернативою може стати відпустка на українському морському узбережжі. Однак тих, хто вибирає вітчизняні курорти, також може чекати неприємний сюрприз. Блогер Євген WEBMANCER попередив українців про нашестя медуз у Кирилівці Запорізької області.

Узбережжя Кирилівки заполонили медузи - ВІДЕО

Фото: golos.zp.ua

Блогер вирушив відпочивати на узбережжя Азовського моря разом з сім'єю, але був вкрай розчарований умовами, в яких довелося відпочивати.

"Наш відпочинок виявився зовсім не таким, як ми собі запланували. Тут цього року дуже багато медуз. А ще — морських бліх. Медузи у перший же день вжалили дочку і тепер вона навідріз відмовляється заходити в море. Наступного дня блохи покусали мене. На глибину заходимо після цього акуратніше, а всю відпустку проводимо на березі: розглядаємо медуз і загоряємо. Ось така незвичайна відпустка вийшла",- поскаржився блогер.

Щоб не бути голослівним, чоловік вирішив підтвердити свої слова відео. Він зняв, як в морі плавають медузи значних розмірів. Особливо багато їх на глибині.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що відпочивальники на чорноморському узбережжі скаржилися на велику кількість водоростей. Мертві рослини з моря викидало на берег, де вони перетворювалися на слизьке болото. Цвітіння Чорного моря навіть вдалося зафіксувати з космосу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини