Головна Новини Суспільство події У Зеленського уточнили, в якому випадку посилять карантин в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського уточнили, в якому випадку посилять карантин в Україні

В Офісі президента відповіли на вірогідність посилювання карантину в найближчі дні, про яку сьогодні повідомили ЗМІ

3 листопада 2020, 18:21
Поділіться публікацією:

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація, що з наступного тижня в Україні посилять карантин. Для введення більш суворих заходів має бути ряд причин, заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк "РБК-Україна".

У Зеленського уточнили, в якому випадку посилять карантин в Україні

Зокрема, на рішення впливають показники смертності, складних форм хвороби і заповнюваності лікарняних ліжок. Так, зараз медики фіксують більше легких і середніх форм при загальному збільшенні кількості хворих. Однак, каже Подоляк, може бути сплеск, якщо українці будуть ігнорувати масковий режим і соціальне дистанціювання. В ОП попереджають, що вразі спалаху доведеться негайно ввести повсюдний жорсткий карантин.

Відзначається, що немає точного параметра для посилення карантину, такого як понад 10 тисяч нових випадків на добу. Заходи передбачають посилювати точково, оскільки в областях різна епідеміологічна ситуація, стан госпітальної бази і ставлення місцевої влади.

"У якихось регіонах карантинні заходи будуть посилюватися. Можливий також більш жорсткий підхід до роботи торгово-розважальних комплексів та великих супермаркетів. Але все буде адаптивно", — розповів Подоляк.

Нагадаємо, в Міністерстві охорони здоров'я зізналися, чи готуються до створення мобільних моргів у зв'язку з епідемією коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини