Головна Новини Суспільство події Посилення на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники розповіли, чи є скупчення військової техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

Посилення на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники розповіли, чи є скупчення військової техніки

У Держприкордонслужбі України кажуть, що навіть при найгіршому сценарії наш кордон залишиться під замком

21 серпня 2020, 11:55
Поділіться публікацією:

У Держприкордонслужбі розповіли про ситуацію на україно-білоруському кордоні станом на сьогодні, 21 серпня. Як повідомив представник ДПСУ Андрій Демченко, скупчення військової техніки вони не спостерігають. Але, попри це, все одно вирішили посилити охорону цієї ділянки. Про це пише "РБК-Україна".

Посилення на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники розповіли, чи є скупчення військової техніки

За словами Демченка, ситуація в Білорусі досить неспокійна, і коли там почалися заворушення, прикордонники почали працювати в посиленому режимі. Навіть при найгіршому сценарії — початку громадянської війни в Білорусі та ескалації конфлікту — наш кордон, кажуть в ДПСУ, під замком: з додатковими ресурсами й силами.

Як раніше повідомляли "Коментарі", глава Бундестагу Вольфганг Шойбле заявив про те, що новообраний білоруський президент Олександр Лукашенко повинен відмовитися від застосування жорстких фізичних заходів під час мирних протестів. Шойбле переконаний: влади Лукашенка більше не буде. За його словами, коли диктатору приходить кінець, краще знайти спосіб відмовитися від подальшого насильства. Тим часом Лукашенко також зробив заяву, зажадавши, щоб Захід не проплачував мітинги в його країні та обіцяв "вжити заходів" щодо протестувальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини