Головна Новини Суспільство події Перед приїздом Зеленського військових у Луцьку змусили вигрібати калюжі - ЗМІ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перед приїздом Зеленського військових у Луцьку змусили вигрібати калюжі - ЗМІ (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський поїхав у Волинську область з робочим візитом

9 липня 2020, 12:11 comments1432
Поділіться публікацією:








Володимир Зеленський сьогодні, 9 липня, відвідає з робочим візитом Волинську область. Зокрема, він планує заїхати на місце базування 204 Севастопольської бригади тактичної авіації в Луцьку. Перед візитом президента військовослужбовців змусили власноруч прибрати на території всі калюжі. Про це повідомляє 24 канал, посилаючись на свої джерела у військовій частині.

Перед приїздом Зеленського військових у Луцьку змусили вигрібати калюжі - ЗМІ (ВІДЕО)

Фото: 24 канал

До візиту верховного головнокомандувача у 204 Севастопольській бригаді, мабуть, вирішили підійти з усією відповідальністю. Тут подбали про те, щоб ніщо не затьмарило приїзд президента, навіть калюжі. У бій із наслідками стихії  кинули солдатів. Озброївшись саморобними віниками з листя, а також пластиковими пляшками та відрами, вони завдали болоту, яке залишилося після злив, нищівного удару.

До речі, калюжі виявилися не такими вже маленькими. Річ у тім, що дорогу, яка веде від льотного поля до КПП не ремонтували вже протягом 20 років. Щоб впоратися з ямами військовим знадобилося набагато менше часу. Спочатку вони вибрали всю воду, потім осушили ями, залили смолою і, в кінцевому підсумку, засипали все гравієм.


Провести такий ремонт нібито наказало командування частини, коли стало відомо про візит Зеленського, — повідомило журналістам джерело.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які статки оприлюднив у декларації президент Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини