Головна Новини Суспільство події Може погано скінчитися: в ВООЗ пояснили, чому всі футбольні фанати не можуть повернутися на трибуни
commentss НОВИНИ Всі новини

Може погано скінчитися: в ВООЗ пояснили, чому всі футбольні фанати не можуть повернутися на трибуни

В Україні спортивним фанатам дозволили займати тільки чверть місць на трибунах

6 серпня 2020, 11:08
Поділіться публікацією:

У Всесвітній організації охорони здоров'я пояснили, чому всі футбольні фанати та глядачі інших спортивних заходів не можуть повернутися на трибуни. Правила карантину чітко обмежують кількість місць, щоб уникнути нового спалаху коронавірусу. Про це заявив директор ВООЗ з надзвичайних ситуацій Майкл Райан, повідомляє видання Sportbusiness.

Може погано скінчитися: в ВООЗ пояснили, чому всі футбольні фанати не можуть повернутися на трибуни

Уболівальники збірної України. Фото: metroplus.com.ua

Небезпека криється не тільки в тому, що фанати будуть збиратися разом на стадіоні, не дотримуючись при цьому соціальної дистанції. Крім цього вони будуть збиратися разом після матчів, відпочивати в пабах і інших громадських місцях. Також зросте навантаження на громадський транспорт.

"Тепер візьміть всі ті проблеми, які ми маємо з нічними клубами та різними барами, і додайте сюди захід, який може затягнутися на 4-5 годин. Тисячі людей їхатимуть на одному громадському транспорті, взаємодіяти між собою. Все це може обернутися катастрофічними наслідками", — говорить Майкл Райан.

До слова, в Україні футбольних фанатів на трибуни вже пустили. Але під час матчів чемпіонату країни займати вони можуть лише четверту частину всіх місць.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Україні другу добу поспіль фіксують рекорд за кількістю нових хворих з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини