Головна Новини Суспільство Кримінал Пашинському вручили обвинувальний акт у справі в нападі із застосуванням зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Пашинському вручили обвинувальний акт у справі в нападі із застосуванням зброї

Екс-нардеп Сергій Пашинський продовжує називати кримінальну справу проти себе фальсифікацією і політичним переслідуванням

6 липня 2020, 16:18 comments2083
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат Сергій Пашинський, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, сьогодні в суді отримав обвинувальний акт у справі про напад і незаконне носіння вогнепальної зброї. Про це він опублікував відео у своєму Facebook, називаючи цей процес повністю сфальсифікованими.

Пашинському вручили обвинувальний акт у справі в нападі із застосуванням зброї

Пашинський переконаний, що те, що відбувається з ним — це результат традиційної політики проти опонентів з боку чинного президента Володимира Зеленського.

"Закінчився черговий етап фарсу і фальсифікації ДБР проти мене в так званій "справі Хімікуса". 3 липня мені вручено фейковий і фальшивий обвинувальний акт", — вказав підозрюваний, запрошуючи своїх підписників до перегляду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокат екс-нардепа Сергія Пашинського висловив побоювання, що його довірителя уб'ють під час утримання в СІЗО.
"Планується його фізичне знищення, як одного з п'яти ворогів країни-окупанта", — зазначив у жовтні минулого року Андрій Федур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини