Головна Новини Суспільство події ЗМІ: НАБУ приступив до розслідування діяльності топ-менеджерів "Укрзалізниці" (ФОТО ДОКУМЕНТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: НАБУ приступив до розслідування діяльності топ-менеджерів "Укрзалізниці" (ФОТО ДОКУМЕНТА)

На цей час відкрито кримінальне провадження

20 серпня 2020, 11:15
Поділіться публікацією:

За матеріалами прес-конференції в "Інтерфаксі" народного депутата Андрія Деркача і директора з фінансів, економіки та бізнесу "Укрзалізниці" у 2016-2020 роках Андрія Рязанцева НАБУ внесло в ЄРДР запис. Про це повідомляє портал The Workd News.

ЗМІ: НАБУ приступив до розслідування діяльності топ-менеджерів "Укрзалізниці" (ФОТО ДОКУМЕНТА)

Кримінальне провадження відкрито за статтею 191 частини п'ятої КК України (привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в його віданні в особливо великих розмірах). Якщо вина буде доведена, то міра покарання наступна: позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Короткий зміст звучить так: службові особи "УЗ" за попередньою змовою зі службовими особами приватних юридичних осіб заволоділи коштами "УЗ" в особливо великих розмірах під час здійснення закупівель колісних пар у 2019-2020 роках.

Це ще раз підтверджує заяви Андрія Рязанцева про корупцію в наглядовій раді компанії та в.о. голови правління. Це призвело до серії звільнень топ-менеджерів, на яких вчинявся тиск у різних формах.

ЗМІ: НАБУ приступив до розслідування діяльності топ-менеджерів ”Укрзалізниці” (ФОТО ДОКУМЕНТА) - фото 2

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Укрзалізниця" змінила правила покупки квитків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини