Головна Новини Суспільство події В Одесі не змогли підняти затонулий танкер Delfi
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі не змогли підняти затонулий танкер Delfi

Влада Одеси готується примусово підняти танкер Delfi

24 липня 2020, 23:51 comments1478
Поділіться публікацією:

Сьогодні буксирам не вдалося підняти затонулий в Одесі танкер Delfi. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Одеської ОДА Максим Куций.

В Одесі не змогли підняти затонулий танкер Delfi

За його словами, підготовка до перевертання судна на рівний кіль сьогодні тривала протягом практично всього дня. Але пізніше виявилося, що підрядна організація технічно не готова зробити все за планом за допомогою буксирів.

Судновласник поки користується правом самостійного підняття танкера. Максим Куций пообіцяв, що завтра знову спробують підняти танкер.

Водночас, за його словами, Адміністрація морських портів України/Ukrainian Sea Ports Authority та Міністерство інфраструктури України можуть примусово підняти судно, щоб якомога швидше прибрати його з міського пляжу.

Нагадаємо, сьогодні під час робіт з підняття танкера сталася НП — з нього знову вилилося паливо. За словами заступника начальника Державної екологічної інспекції в Одеській області Віталія Караулова, фахівці повідомили про пляму, площа якого становить 7,5 тисячі "квадратів". На жаль, цей розлив не змогли запобігти навіть бонові загородження, і величезна пляма попрямувала у бік берега.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини