Головна Новини Суспільство події Півтори тисячі паломників-хасидів намагаються потрапити в Україну з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Півтори тисячі паломників-хасидів намагаються потрапити в Україну з Білорусі

На даний момент Держприкордонслужба України, аби не допустити "прориву" іноземців на кордоні задіяла резерви відомства

14 вересня 2020, 22:14
Поділіться публікацією:

Паломники-хасиди намагаються потрапити в Україну з Білорусі попри обмеження в’їзду. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби і білоруське інформагентство "Белта"

Півтори тисячі паломників-хасидів намагаються потрапити в Україну з Білорусі

Джерело: Facebook ГПСУ

Відомо, що біля одного з пунктів пропуску на кордоні з Білоруссю в Чернігівській області з боку сусідньої держави зібралося близько півтори тисячі віруючих, які бажають потрапити в Умань для святкування національного свята Рош ха-Шана. Голова ДПСУ Сергій Дейнеко прибув на місце пригоди для зустрічі з іноземними громадянами.

Очільник відомства ще раз довів іноземцям вимоги Постанови Кабінету міністрів, та призвав поважати закони України та правила, які регламентують перетин державного кордону.

Дейнеко звернув увагу на відповідальність, яку нестимуть порушники законодавства з прикордонних питань та зазначив, що співробітники ДПСУ не допустять порушень кордону. Для цього на даний момент Прикордонна служба задіяла резерви відомства та організувала взаємодію з підрозділами Національної поліції та Національної гвардії України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Умані в одному з кафе відмовилися обслуговувати хасидів, через що було порушено кримінальну справу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини