Головна Новини Суспільство події ДСНС б’є на сполох: у червні вже потонуло більше сотні людей
commentss НОВИНИ Всі новини

ДСНС б’є на сполох: у червні вже потонуло більше сотні людей

Рятувальники ДСНС розповіли про правила безпеки дозвілля біля води, адже на водоймищах з початку червня потонула чимала кількість людей

19 червня 2020, 12:57 comments1420
Поділіться публікацією:
В Україні з початку літа  на водоймах потонуло більше 100 людей. Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Telegram-каналі.

​​​​Як повідомили у ДСНС, від початку червня  на водоймах країни потонуло 111 чоловік. Рятувальники вкотре закликали дотримуватися правил безпечного дозвілля біля води. Серед головних названі такі: правильний вибір місця для купання, суворе дотримання правил безпеки під час плавання, постійний контроль за дітьми з боку дорослих та категоричне "ні" алкогольним напоям. Адже у стані сп'яніння, наголосили в ДСНС, люди втрачають пильність і не можуть адекватно зорієнтуватися у випадку небезпечної ситуації.

ДСНС б’є на сполох: у червні вже потонуло більше сотні людей

Нагадаємо, у ДСНС України на час карантину просять громадян відмовитися від прогулянок біля водоймищ, купання та риболовлі на плавзасобах. Адже з початку травня на водоймах країни загинуло декілька десятків людей.

Раніше "Коментарі" розповіли, що туристів на пляжах Азовського моря буде охороняти Нацгвардія. Так, нацгвардійці вийшли патрулювати пляжі Маріуполя, Ялти, Мелекіна та Білосарайської Коси на Азовському морі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини