Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Жигулі" замість дільниці: як в Донецьку "голосують" за Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Жигулі" замість дільниці: як в Донецьку "голосують" за Путіна

В окупованому Донецьку за Путіна "голосують" на іржавому автомобілі

15 березня 2024, 20:46
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України 15 березня розпочалися так звані "вибори" президента РФ, на яких очевидно переможе російський диктатор Володимир Путін.

"Жигулі" замість дільниці: як в Донецьку "голосують" за Путіна

В окупованому Донецьку стартували "вибори" Путіна. Фото з відкритих джерел

Атмосферу "виборів" в окупованому Донецьку за допомогою фотографії передав український журналіст Денис Казанський.

Журналіст звернув увагу, що у захопленому росіянами місті на так званих "виборах" люди "голосують" не на виборчих дільницях, а прямо посеред вулиці. Люди заповнюють "бюлетені" не у кабінах для таємного голосування, а на капотах іржавого автомобіля.

"Так виглядають "путінські вибори" в Донецьку. "Голосування" на іржавих "Жигулях", у багнюці, за гаражами, під наглядом озброєного окупанта. Якби я був карикатуристом, то намалював би таку карикатуру на російські "вибори". А російська пропаганда сама фотографує все це", — прокоментував журналіст "виборчий процес" на окупованих територіях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступні місяці будуть вирішальними для України, від них буде залежати подальший розвиток подій на фронті, заявив високий представник ЄС із зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель. Він наголосив, що "багато аналітиків очікують великого російського наступу цього літа". У зв'язку з цим, відзначив посадовець, Україна не може чекати результатів наступних президентських виборів у США.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський загарбник Станіслав Іонкін отримав 20 років ув'язнення за те, що у 2022 році підпалив нічний клуб "Полігон" у місті Кострома РФ. Внаслідок пожежі загинуло 13 осіб. Однак російський окупант не буде відбувати покарання, а натомість поїде назад на війну в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини