Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанта після вбивства 13 росіян відпустили назад на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанта після вбивства 13 росіян відпустили назад на фронт

Російський військовий після вбивства 13 співгромадян поїде назад на війну в Україні

14 березня 2024, 22:11
Поділіться публікацією:

Російський загарбник Станіслав Іонкін отримав 20 років ув'язнення за те, що у 2022 році підпалив нічний клуб "Полігон" у місті Кострома РФ. Внаслідок пожежі загинуло 13 осіб.

Окупанта після вбивства 13 росіян відпустили назад на фронт

У РФ звільняють вбивць, які погоджуються їхати на війну. Фото з відкритих джерел

Однак російський окупант не буде відбувати покарання, а натомість поїде назад на війну в Україні, пише український журналіст Денис Казанський з посиланням на російські пабліки у соцмережах.

"Унікальна ситуація. Поки триває війна, російському військовому можна творити в Росії що завгодно — красти, ґвалтувати, вбивати, спалювати людей. Все одно нічого за це не буде. Далі фронту не пошлють", — прокоментував ситуацію журналіст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Офіс президента розглядає можливість формування технократичного уряду на чолі з Андрієм Єрмаком. На Банковій вважають, що створення такого уряду допоможе вивести Україну з політичної кризи, заявив директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик. Виходом із наростаючої кризи міг би стати технократичний уряд національної стійкості, вважає політолог. Однак, на його думку, Банкова не збирається створювати такий технократичний уряд, а натомість обирає прості і помилкові рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що пропагандистка Тетяна Монтян, яка після початку російського повномасштабного вторгнення втекла з Києва у Донецьк, раптом "прозріла" від поганого життя в захопленому Росією місті. Монтян чомусь висловлює своє обурення непрацюючою поштою в місті, хоча сама 10 років боролася за те, щоби Донецьк "звільнили від нормального життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aress

14 березня 2024, 22:29

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis


Новини