Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російську пропагандистку розчарувало життя у Донецьку "без бандерівців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російську пропагандистку розчарувало життя у Донецьку "без бандерівців"

Пропагандистці Монтян не подобається життя у підконтрольному РФ Донецьку

13 березня 2024, 23:43 comments2144
Поділіться публікацією:

Пропагандистка Тетяна Монтян, яка після початку російського повномасштабного вторгнення втекла з Києва у Донецьк, раптом "прозріла" від поганого життя в захопленому Росією місті.

Російську пропагандистку розчарувало життя у Донецьку "без бандерівців"

Монтян знову розкритикувала РФ. Фото з відкритих джерел

На відеоролики Монтян з критикою ситуації у Донецьку звернув увагу український журналіст Денис Казанський.  

"Недоумкувата пропагандистка Тетяна Монтян знову незадоволена Росією. Раптово виявилося, що у "визволеному від фашистів" Донецьку, де десять років немає ніяких "бандерівців", чомусь не працює пошта, а тому вона не може відправити посилку в Росію", — зауважив журналіст.

Денис Казанський з іронією відзначає, що "якось так вийшло, що в "злиденній фашистській Україні", яка 10 років замерзає і розвалюється, чомусь у кожному райцентрі працює "Нова пошта", а в одному з найбагатших у минулому мегаполісі України, якому Росія "допомогла", тепер навіть на головпоштамті марок і конвертів немає".

Журналіст дивується, чому Монтян висловлює своє обурення, оскільки вона сама 10 років боролася за те, щоби Донецьк "звільнили від нормального життя".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські командири зізналися, що через брак снарядів та активний наступ росіян Збройні сили не зможуть довго протриматися. Видання Der Spiegel поспілкувалося з українськими офіцерами, щоби вияснити ситуацію на різних ділянках фронту. За словами офіцерів ЗСУ, якщо окупанти посилять атаки, то через гостру нестачу особового складу, зброї та боєприпасів українцям не вдасться надовго зупинити їх. Тоді українським підрозділам доведеться відступати на позиції, які слабо підготовлені для оборони.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що очільник Білого дому Джо Байден розкритикував свого конкурента на виборах президента США Дональда Трампа за зустріч у Флориді з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Президент США наголосив, що виступає за майбутнє, в якому американці будуть захищати демократію, а не применшувати її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини