Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації школярі спалили конституцію РФ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації школярі спалили конституцію РФ (ФОТО)

Підлітки висловили своє ставлення до символів окупантів

28 квітня 2024, 00:25
Поділіться публікацією:

Українські школярі відверто зневажають символи російських загарбників.

В окупації школярі спалили конституцію РФ (ФОТО)

Школярі спалили конституцію РФ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє журналіст Денис Казанський, в одному з населених пунктів на тимчасово окупованій території українські школярі висловили своє ставлення до російської конституції. Попри ризик бути затриманими та понести жорстоке покарання, підлітки спалили конституцію Росії.

У такий спосіб українська молодь продемонструвала, як насправді ставиться до російських загарбників, які захопили їхні населені пункти.

В окупації школярі спалили конституцію РФ (ФОТО) - фото 2

"Після того, що з російською конституцією зробив Володимир Путін, іншого ставлення вона не лише в окупації, але й в Росії не заслуговує", — прокоментував журналіст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини