Головна Новини Суспільство Наука та освіта Перший дзвоник в Україні: в МОН розповіли, що чекає на школярів 1 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший дзвоник в Україні: в МОН розповіли, що чекає на школярів 1 вересня

У МОН кажуть, що навчальний рік у вересні стартує без свята і в звичайному режимі для школярів з "зеленої", "жовтої", "помаранчевої" зон

19 серпня 2020, 09:19 comments1559
Поділіться публікацією:

У МОН рекомендують українським школам відмовитися від проведення урочистих лінійок 1 вересня. Про це повідомляє "Сегодня", посилаючись на відповідь міністерства про те, що масові заходи в навчальних закладах України під час епідемії під забороною.

Перший дзвоник в Україні: в МОН розповіли, що чекає на школярів 1 вересня

У МОН кажуть, що навчальний рік у вересні стартує без урочистостей і у звичайному режимі для школярів із "зеленої", "жовтої", "помаранчевої" зон. У випадку, якщо школа знаходиться в "червоній", де рівень інфікування найвищий в Україні, навчання буде дистанційним. Кожні 14 днів про перехід регіону з однієї зони в іншу зону буде вирішувати Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Раніше ми повідомляли, що навчальний рік в Україні стартує в досить екстремальних умовах, коли в країні бушує епідемія. Як повідомив головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко, викладати в школах можна буде без маски на обличчі, проте деяких вчителів все ж попросять працювати в захисних щитках.

Також нагадаємо, в деяких регіонах України у зв'язку з різким стрибком захворюваності коронавірусом посилять обмеження. У МОЗ кажуть, що вони оновили карту адаптивного карантину і внесли в червону зону кілька районів і населених пунктів, де обстановка з епідемією йде найгірше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини