Головна Новини Суспільство медицина Спалах коронавірусу в ОП: заразилися міністр Резніков і радник Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Спалах коронавірусу в ОП: заразилися міністр Резніков і радник Зеленського

Міністр Олексій Резніков та радник президента Руслан Демченко заразилися коронавірусом після візиту в Париж

13 червня 2020, 14:09 comments2394
Поділіться публікацією:

В Офісі президента (ВП) підтвердили інформацію про спалах коронавіруса в ОП і Управлінні державної охорони. Про це з посиланням на джерела в Офісі президента пише "Новий час".

Спалах коронавірусу в ОП: заразилися міністр Резніков і радник Зеленського

Раніше вітчизняні ЗМІ писали, що коронавірусом заразився міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. В той водночас Telegram-канали писали, що захворювання виявили у радник голови держави Руслана Демченка. Напередодні вони були у Франції, в Парижі, де відбулися зустрічі із зовнішньополітичним радником лідера Франції Еммануелем Бонном.

Згідно з даними "НВ" факт зараження коронавірусом підтвердився вчора ввечері.

Нагадаємо, що Олена Зеленська заразилася коронавірусом – дружина президента Володимира Зеленського отримала позитивний результат тесту на COVID-19.

Також "Коментарі" писали, що Володимир Зеленський заявив, що перед тим, як приймати рішення про запровадження нових карантинних обмежень, необхідно визначити причину зростання захворюваності. Глава держави зазначив, що всі відповідні органи повинні звертати увагу населення на необхідність дотримання масочного режиму і соціальної дистанції на вулиці. За його словами, тільки дотримання заходів безпеки захистить від загрози захворіти і врятує нашу економіку від карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини